mangoannis -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Dårlig blogger? c:

  • 14.08.2012kl.14:44
  • 0

Jess, jeg har vært veldig dårlig blogger i det siste! Men jeg har ikke vært nokk "i form til det" Har ikke gidda ;D Mneee, når jeg ser på bloggen http://bailandonerds.blogg.no får jeg så lyst til og blogge. Men da kan jeg vertfall fortelle litt om mine dager fram til idag, i denne tida har jeg egentlig  bære sløva og chilla. Ilag med folk som Henni,Daniel,Patrick,Marlen,Charlotte,Malena. Ho Marlen hadde æ ikke sett på over ett år så det var veldig godt og se ho ja! 

 

Bilder fra dager:


Marlen <3;*


Malena <3


Meheee.. Fra idag altsåå^^ Henni <3 
Vi kom til sak at vi skulle dele han altså c:
Æ skulle få nede! Hahaha, ho oppe^^ ;3

 


 Knødd pc-en:

 

Nu før tida har æ vært plaga med pc-en. Da æ klikka på "Adminstrator brukern" Slætta æ den, og laga en ny en :P Så står det at den må være adminstrator! Den e jo d? Anyway.. Så derfør klikka æ nåkka (nananan) Så går det ikke ant tell å lage ny bruker eller legge til netverk.. Fuuuu! Åsså har æ ingen bilda på pc-klikka! 

 

 

Snakkes

-Annis <3

mehehehehehhhhe

  • 05.08.2012kl.14:11
  • 0

Malena heer:P

Annis vet ikke det her menne anyway..♥ (?)

men sånn går det nårr du gjer mæ passorde pusi♥

Ann-Helen, vi blei bestisa i barnehagen, så krangla vi jævli også blei vi uvenna og snakka ikkje med hverandre på LENGE men så sa vi unnskyld og sånt.. så gikk det nu litt så blei vi bestevnna igjen♥ Du betyr kjempemye førr mæ♥ Æ elske når du får dæ kjæreste, også kan æ si sånn "nu må dåkker susse snart" også ser du på mæ med det blikket, også sirr du "Susse?! det heite kysse"  ahhaahha♥ Når du bli 16 så skal æ bake ei sånn kaka te dæ;*

♥♥♥♥


Vi kom faen ikkje i samme klasse men vi forblirr bestevænna♥ (håpe æ)suss på meej..♥

Elske dæ så masse lille vænn♥♥♥♥♥

åhh der logga han emma på♥hahahhah♥♥♥"æ vil ikke ta bildee"♥♥ahhahha♥ elske dæ♥♥♥ehheheehh♥aw♥♥

Vil minne dæ på om kor mye du betyr førr mæ å korr gla æ e i dæ!!!??:** ♥

 

♥hilsen Malena & Puffi♥Puffii♥
hits